Canal de Formación
para lesiones (FCF)

La Mutualitat Catalana de Futbolistes ha creat el seu Canal de Formació amb un apartat destinat a les lesions del futbolista.

Des de principis del mes de gener, tots els futbolistes que es lesionen reben un missatge al seu telèfon mòbil on se’ls hi comunica la seva baixa i se’ls facilita un enllaç per veure un vídeo sobre com recuperar-se de la seva lesió. En aquests vídeos, elaborats amb tots els metges de la Mutualitat Catalana de Futbolistes, s’expliquen les característiques i el mecanisme de la lesió, el tractament a seguir, el que haurà de fer per responsabilitzar-se de la seva recuperació, la rehabilitació, la readaptació i el temps aproximat de recuperació.

Una nova eina per conèixer més bé la lesió d’un futbolista

En total, s’han elaborat 28 vídeos de les lesions més freqüents que es tracten a la Mutualitat Catalana de Futbolistes. L’objectiu d’aquest projecte és donar als jugadors lesionats una informació bàsica sobre la seva patologia per a què la coneguin a través dels metges de la Mutualitat, i sobretot vegin el camí que hauran de recórrer fins a arribar a obtenir la seva alta mèdica. Un recorregut que hauran de fer amb la màxima responsabilitat per aconseguir la recuperació total, i així poder tornar als terrenys de joc.

Aquest canal és, de moment, exclusiu per als mutualistes que han tingut un accident esportiu, i només podran accedir mitjançant l’enllaç que rebran al seu mòbil. Aquesta eina és el primer pas per establir una plataforma de nous continguts dirigits a la formació i docència, la qual serà presentada el proper dia 30 de gener de 2018 a la seu de la Federació Catalana de Futbol, a Barcelona.