MUCHOS ÁNIMOS PARA
ARIADNA FONT!!

El Club quiere dar todos los ánimos posibles en estas circunstancias a nuestra jugadora Ariadna Font, que tras 6 meses de recuperación ha sufrido una rotura de menisco en el partido posterior a su debut.

Estamos convencidos que volverás más fuerte que nunca y estaremos esperándote! Ánimo y mucha fuerza!

 

Noticia de Futfem.cat

La jove jugadora de 19 anys del Sant Gabriel B, Ariadna Font, va poder debutar aquesta temporada amb el seu equip contra el Planadeu fa dues jornades, després de molt patiment i esforços de recuperació i readaptació del seu genoll que havia patit una ruptura de menisc sis mesos abans.

Poc li ha durat l’alegria perquè en el seu segon partit,contra l’Estartit a casa, va rebre una dura entrada que li ha provocat una ruptura del menisc de l’altre genoll i està a l’espera dels resultats de la ressonància que s’ha fet aquest dimarts al matí i que no tindrà fins dimecres de la setmana que ve, per descartar possibles afectacions als lligaments creuats.

Leticia Viñole, la seva entrenadora està consternada i emprenyada: «Em sap greu perquè és una jugadora que surt d’una lesió, que portava uns 6 mesos sense jugar, intentant readaptar-se. Encara que la lesió de menisc té una durada de recuperació d’uns 3 mesos, hem intentat enfortir-la, readaptar-la el millor possible.

Ha estat 6 mesos treballant amb el físio i el preparador físic pel seu compte, per poder intentar arribar bé» descriu l’entrenadora que també ha patit del genoll i sap de què es parla: «Jo m’he trencat els creuats tres cops i sé què és una lesió de genoll». Per això es lamenta dels fets de dissabte: «Va ser una entrada fora de lloc, la rival es va desentendre de la pilota i va anar per ella, entenc que s’ha de jugar contundent i fort perquè jo també ho faig, però fins a cert punt.

Dissabte li va tocar a l’Ari, però potser la pròxima setmana li pot tocar a qualsevol i és per això que, tot i ser contundent, s’ha de fer sempre amb esportivitat» adverteix la tècnic del conjunt adrianenc que resta a l’espera de conèixer l’abast de la lesió i desitja que els creuats no s’hagin vist afectats.

 

Noticia de futfem.cat